Oldal frissítése

LEGO Creator 31080 Moduláris téli vakáció

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Creator 31080 Moduláris téli vakáció

A LEGO Creator készleteket kreatív gyermek számára tervezték. Ez a sorozat lehetővé teszi, hogy több, tematikusan hasonló modellt állíthass össze egy készletből, így bővítve a játék lehetőségeit, a játékra fordított időt és a kreativitást. A gyerekek imádják azt a csodálatos lehetőséget, hogy új dolgokat felfedezzenek fel, és új autókat, állatokat, gépeket, házakat és repülőgép-modelleket építhessenek. A LEGO Creator készlet fejleszti a gyermekek kreativitását, a finommotorikát és a fantáziát, és természetesen ez az egyik legnépszerűbb gyermekjáték. Ez a Lego Creator készlet a téli ünnepeken alapul, és három formában lehet összeállítani.

A LEGO Creator 31080 téli vakáció legfontosabb jellemzői

  • 7-12 éves korosztály számára alkalmas
  • Több formában állítható össze
  • Témák fiúk és lányok számára - autók, házak, építőipari gépek, csónakok, állatok és még sok más
  • Fejleszti a kreativitást és növeli a képzelőerőt
  • Erősíti a finommotorikus készséget
  • Darabszám - 374

LEGO Creator - téli vakáció

Élvezd az aktív üdülést a Moduláris téli vakáció készlettel! Vásárolj magadnak sífelszerelést a barátságos síkabinnál, vagy kényeztesd magad egy bögre kakaóval és indulj a piknik padhoz vagy a tetőn lévő erkélyre! Élvezd a nyílt tűz melegét, mielőtt felveszed a síléceket, száguldj végig a sípályán és repülj a levegőben, hogy utána tökéletes tartásban érkezz a talajra! Könnyen kombinálhatod az összeállítható modulokat, és alakíthatod át a síkabint: cseréld meg az ablakokat és az ajtót vagy alakíts ki egy dupla sípályát —csak rajtad múlik! Ezt a készletet át is alakíthatod és készíthetsz belőle egy lenyűgöző Bobpályát, bobot és TV kamerát, vagy egy Jeti meglepetést ahol egy jeti egy WC fülke közelében ólálkodik!

Csomag tartalma:
2 minifigura: nő és férfi
3 modell:
sífutó a tető lejtőin, szlalom kapuk, kandallós erkély, bolt részletes belső terekkel, kassza, adagoló ablak, szabadtéri piknik asztal
bobpálya bobbal
meglepetés egy öregemberrel, aki a wc mellett sétál

 
Kód:  LO31080
Termékszám:  5702016111255
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20