Oldal frissítése

LEGO Creator 31079 Napsugár szörfös furgon

4,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Creator 31079 Napsugár szörfös furgon

A LEGO Creator készleteket minden kreatív gyermek számára tervezték. Ez a sorozat lehetővé teszi, hogy a gyermek több, tematikusan hasonló modellt összeszedhessen az egyik készletből, hogy bővítse a játékmenetet és az építést. A gyermekek imádni fogják ezt a csodálatos alkalmat, hogy felfedezzék az új lehetőségeket, és újramodellezhessék autóikat, az állatokat, a gépeket, illetve a házakat és a repülőgép-modelleket. A LEGO Creator készlet fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségeket és gyermekek fantáziáját, így ez az egyik legnépszerűbb játék gyermekeknek.

Főbb jellemzők

  • 8-12 éves korosztály számára alkalmas
  • Egy építőjáték több kompozíciót is kínál
  • Fejleszti a kreativitást és támogatja a képzelőerőt
  • Segíti a finom motorika gyakorlását
  • Darabszám: 379

LEGO Creator - Napsugár szörfös furgon

A LEGO Creator csodálatos kalandot kínál a tenger mellett. Indulj el egy izgalmas szörfözésre a LEGO Creator-al, a Napsugár szörfös furgonnal, amely sárga színű, kék ??és fehér részletekkel kiegészített kivitelezéssel rendelkezik, és mindent olyat kínál, amire egy szörfösnek szüksége lehet - szörfdeszkák, összecsukható nyugágyak és fotelek, napernyő, asztal és grillsütő. Egy mozgalmas, szörfözéssel töltött nap után megpihenhetsz a részletes beltérben, amelyben egy összecsukható ágy, egy tévé és egy kis konyha is található.  A Napsugár szörfös furgonnal mindig új kalandokban vehetsz részt! A társaid ebben egy jófej haver, és a strand szépsége lesz.

A csomagolás tartalma:
2 minifigura
furgon - összecsukható ágy, televízió, kanapé, konyha, nagy visszapillantó tükrök, sötét ablakok, tetőcsomagtartó cserélhető tartozékokkal
egyéb kiegészítők - napernyő, grill, asztal, összecsukható napágy, szék és szörfdeszka

Kód:  LO31079
Termékszám:  5702016111262
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05