Oldal frissítése

LEGO Creator 31076 Vagány műrepülőgép

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Creator 31076 Vagány műrepülőgép

A LEGO Creator kreatív gyermekek számára készült. A sorozat jellemzője a több hasonló modell építésének lehetősége témán belül, egyetlen készlet segítségével, fokozva így a játék és az építmények létrehozásának élményének örömét. A gyermekek imádni fogják az autók, állatok, gépek, házak és repülők átalakítását. A LEGO serkenti a képzelőerőt, kreativitást, fejleszti a finommotorikát és a legnépszerűbb gyermekeknek készült építőjáték. Ezúttal a LEGO Creator sorozat egy vagány műrepülőgéppel állt elő, amelyet három külöböző, fantáziadús formában lehet összeállítani.

A  LEGO Creator 31076 Vagány műrepülőgép legfontosabb jellemzői

  • 7-12 éves korosztály számára alkalmas
  • A szett több különböző összeállítási lehetőséget kínál
  • Különböző témák fiúk és lányok számára - autók, házak, építőipari gépek, állatok és sok minden más
  • Fejleszti a kreativitást és támogatja a képzelőerőt
  • LEGO Creator Vagány műrepülőgép építőjáték hozzájárul a finommotorika fejlődéséhez
  • Darabszám: 200

LEGO Creator - Vagány műrepülőgép

Mutass be merész mutatványokat az ámuló közönségnek a 3 az 1-ben Vagány műrepülőgép készlettel, amelyben klasszikus kétfedelű repülőgépet találsz fényes vörös, fehér és kék színösszeállítással, csillagokkal és arany árnyalatokkal! Vedd fel a sisakot, pörgesd meg a légcsavarokat és mássz fel a szárnyakra! Majd tartsd magad erősen, miközben a repülőgép hurkokat, fordulatokat végez és dübörögve szeli át a felhőket, miközben alatta az izgatott tömeg figyeli! Ha készen vagy a légi bemutatóval, alakítsd át a Műrepülőgépet Rakétaautóvá és dübörögj át a sivatagon csúcssebességgel, vagy mutass be nagy sebességű mutatványokat a Rakétahajó fedélzetén! Nagyszerű szórakozás a gyors száguldást kedvelők számára!

A csomag tartalma:
minifigura sisakkal és szemüveggel
3 az 1-ben modell:
egy klasszikus kétüléses repülő pilótafülkével, forgó propellerrel és kerekes alvázzal
rakétaautó
hadihajó

Kód:  LO31076
Termékszám:  5702016092776
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05