Oldal frissítése

LEGO Creator 31074 Rakétás raliautó

4,5 7 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Creator 31074 Rakétás raliautó

A LEGO Creator készleteket kreatív gyermek számára tervezték. Ez a sorozat lehetővé teszi, hogy több, tematikusan hasonló modellt állíthass össze egy készletből, így bővítve a játék lehetőségeit, a játékra fordított időt és a kreativitást. A gyerekek imádják azt a csodálatos lehetőséget, hogy új lehetőségeket felfedezzenek fel, és új autókat, állatokat, gépeket, házakat és repülőgép-modelleket építhessenek. A LEGO Creator készlet fejleszti a gyermekek kreativitást, a finom motorikát és a fantáziát, és természetesen ez az egyik legnépszerűbb gyermekjáték. Ezúttal ez a LEGO Creator Rakétás raliautó háromféle formában állítható össze.

Főbb jellemzői

  • 7-12 éves korosztály számára alkalmas
  • Több formában állítható össze
  • Fejleszti a kreativitást és támogatja a képzelőerőt
  • Elősegíti a finom motorika fejlesztését
  • 241 építőelemet tartalmaz

LEGO Creator - Rakétás raliautó

A LEGO Creator ezen nagyszerű darabja az idősebb gyermekeknek készült rakétás raliautó formájában, gyönyörű zöld, fekete és kék részletekkel. Első pillantásra felhívják magukra a figyelmet a kék alufelnikre szerelt alacsony profilú gumiabroncsok és egy nagy sötét szélvédőüveg. A raliautó rengeteg szuper elemet és funkciót is kínál - ott a nyitható ajtókkal ellátott kokpit, a tetőszellőző nyomógombja, a felhajtható motorháztető és a pozicionálható rakétamotor. Ha kiversenyezted magad a verseny után a LEGO Creator rakétás raliautó erős teherautóvá vagy trendi terepjáró négykerekűvé alakítható, hogy még több történetet és kalandot élhess át.

Csomag tartalma:
Rakétás raliautó- nyitható pilótafülke és csomagtérajtó, sötét fekete üveg, alacsony profilú abroncsok kék alufelniken, spoiler, cserélhető rakétamotor a tetőn, részletes kokpit ülésekkel és kormánykerékkel, hátsó lámpák és kipufogók

Kód:  LO31074
Termékszám:  5702016111798
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20