Oldal frissítése

LEGO Creator 31073 Mesebeli lények

4,8 6 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Creator 31073 Mesebeli lények

A LEGO Creator készleteket kreatív gyermek számára tervezték. Ez a sorozat lehetővé teszi, hogy több, tematikusan hasonló modellt állíthass össze egy készletből, így bővítve a játék lehetőségeit, a játékra fordított időt és a kreativitást. A gyerekek imádják azt a csodálatos lehetőséget, hogy új dolgokat felfedezzenek fel, és új autókat, állatokat, gépeket, házakat és repülőgép-modelleket építhessenek. A LEGO Creator készlet fejleszti a gyermekek kreativitását, a finommotorikát és a fantáziát, és természetesen ez az egyik legnépszerűbb gyermekjáték. Ez a Lego Creator készlet a Mesebeli lényeken alapul, melyeket három formában lehet összeállítani.

A LEGO Creator 31073 Mesebeli lények legfontosabb jellemzői

  • 7-12 éves korosztály számára alkalmas
  • Több formában állítható össze
  • Témák fiúk és lányok számára - autók, házak, építőipari gépek, csónakok, állatok és még sok más
  • Fejleszti a kreativitást és növeli a képzelőerőt
  • Erősíti a finommotorikus készséget
  • Darabszám - 223

LEGO Creator - Mesebeli lények

 Élj át mesebeli kalandokat ezzel a lenyűgöző 3 az 1-ben LEGO® Creator készlettel! Építs egy dübörgő tűzokádó Sárkányt fenyegető zöld szempárral, hatalmas, hegyes karmokkal és tüzes sötétvörös és sárga színekkel! Csapkodj a Sárkány erős farkával, tárd ki a szárnyakat és emelkedj a levegőbe! Majd alakítsd át a további mesebeli kalandokhoz, amelyben egy Óriáspók szerepel, nagy csápokkal és hátborzongató lábakkal, vagy egy galád megjelenésű Troll, aki a fejszéjét heavy metal gitárként is használja.

Csomag tartalma:
3 az 1-ben:
tűzokádó sárkány, zöld szemek és éles karmok, mozgó pofák, fej, farok és szárnyak
szörnyű pók nagy karmokkal és ijesztő lábakkal
fenyegető troll fejszével

Kód:  LO31073
Termékszám:  5702016111804
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20