Oldal frissítése

LEGO Creator 31067 Medencés Vakáció

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Creator 31067 Medencés Vakáció

A LEGO Creator készlet minden kreatív gyermek számára ideális. Ez a sorozat több, hasonló témájú modell összeállítására teszi képessé a gyerekeket, a kockától a nagyszabású játékig és építkezésig. A gyerekek imádni fogják, hogy új lehetőségeket fedezhetnek fel, miközben autókat, állatokat, gépeket, házakat és repülőket modelleznek. LEGO Creator fejleszti a kreativitást és a finommotorikus készségeket és erősíti a gyerekek képzeletét, megmozgatja fantáziájukat - nem véletlen, hogy a legnépszerűbb játékaik közé tartozik. Ebben a csomagban a LEGO Creator egy háromféleképpen kivitelezhető Medencés Vakáció kialalkításához ad eszközöket.

Legfontosabb jellemzők

  • 7-12 éves gyermekeknek ideális
  • Egy készlet több összeállítási lehetőséget rejt magában
  • Motívumok fiúknak és lányoknak - autók, házak, építőipari gépek, hajók, állatok és még sok más
  • Fejleszti a kreativitást és erősíti a képzeletet
  • Fejleszti a finommotorikus készségeket
  • Elemek száma: 356

LEGO Creator - Medencés Vakáció

A nyári hangulat mindenkire nagy hatással van és ez alól a Lego Creator minifigurái sem kivételek. Egy nyaraló úszómedencével és tetőtéri terasszal ideális helyszín a gondtalan kikapcsolódáshoz - pont a tetszésednek megfelelően összeállítva. A ház részletesen kidolgozott belső tereiben találhatsz egy zöld kanapét és egy nagyképernyős lapos TV-t is. De ki az, aki bent akarja tölteni az idejét a házban, amikor kint minden sokkal érdekesebb? Csábulj fel a tetőtérre és nyalj el egy fagyit a napernyő árnyékában, aztán este, ha már hűvösebb van, sütögess valami finomat. A móka folyamatos ebben a házban: itt pingpongozhatsz, gördeszkázhatsz és csobbanhatsz a medence frissítő vizében. Ha megunod a ház aktuális kialakítását, transzformáld át egy új, jobb formába - ez egész készletet átépítheted Gördeszkaparkos vagy Zenegarázsos elrendezésbe! Akár másik két modell-készlettel is kombinálhatod: a 31068-es és a 31069-es készletek pont illenek a Medencés Vakációhoz.

A készlet tartalma:
Két minifigura - lány és fiú
Úszás a medencében - színes ház két nagy ablakkal, piros ponyvatetővel, kék bejárati ajtóval, cserepesvirágos tetőteraszszal, grilltűzhellyel
Beltér - lapos TV, kanapé, fotel, gitárerősítő
Kinti tevékenységek - úszás a medencében, pingpongozás vagy deszkázás a gördeszkán
Gitár, építhető fagylalt, felfújható félcső

Kód:  EULO31067
Termékszám:  5702015867917
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10