Oldal frissítése

LEGO Creator 31050 Sarki csemegeüzlet

5 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Creator 31050 Sarki csemegeüzlet

Nyisd meg saját csemegeüzleted, használj piros és fehér csíkos ponyvatetőt, élénk színű homlokzatot és egy vendégcsalogató, szendvics formájú cégtáblát! Készíts szendvicseket a barátságos konyhában, majd tárd ki az óriási tálalóablakot és üdvözöld az éhes vásárlókat, akik megállnak, hogy harapjanak néhány falatot a forgalmas járdán, az utcai lámpák és a tűzcsap mellett! Ha elérkezik a pihenés ideje, sétálj fel a lépcsőn az emeleti lakásba, ahol kényelmes fotel és lámpa vár, és ahonnan átléphetsz az erkélyre és a tetőteraszra is! Kis városi házzá vagy virágüzletté is átalakíthatod.

LEGO Creator

LEGO Creator - Sarki csemegeüzlet

A LEGO Creator kreatív gyerekek számára készült. Ezen sorozat jellemzője a több hasonló modell építésének lehetősége témán belül, egyetlen készlet segítségével, növelve így a játék és az építés lehetőségét. A LEGO serkenti a képzelőerőt, ösztönzi a kreativitást, fejleszti a finom motorikus készséget és a gyermekek körében a legnépszerűbb építőjáték.

Legfontosabb jellemzők

  • Csemegeüzlet
  • Városi ház
  • Virágüzlet
  • Darabszám - 467
LEGO Creator

A játék megfelel az Európai Parlamenti és Tanácsi 2009/48/EK irányelvének (2009. június 18.). Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal.

Kód:  LO1137
Termékszám:  5702015590044
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10