Oldal frissítése

LEGO Creator 31045 Óceánkutató hajó

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Creator 31045 Óceánkutató hajó

Kutasd az óceán mélységeit ezzel a klassz készlettel, amelyben sötétkék, piros, fehér és szürke színekben pompázó hajót találsz, nagy parancsnoki híddal, navigációs fényekkel, radarral, antennákkal, kéménnyel és egy sárga robot tengeralattjáróval! Mozgasd a hajó gémjét és engedd le a tengeralattjárót a vízbe, majd merülj le és kutasd a mélységet! Ha valami másra lenne szükséged, alakítsd át teherszállító repülőgéppé vagy nagy tengeralattjáróvá!

LEGO Creator

LEGO Creator - Óceánkutató hajó

A LEGO Creator kreatív gyerekek számára készült. Ezen sorozat jellemzője a több hasonló modell építésének lehetősége témán belül, egyetlen készlet segítségével, növelve így a játék és az építés lehetőségét. A LEGO serkenti a képzelőerőt, ösztönzi a kreativitást, fejleszti a finom motorikus készséget és a gyermekek körében a legnépszerűbb építőjáték.

Legfontosabb jellemzők

  • Hajó robot tengeralattjáróval
  • Teherszállító repülőgép
  • Nagy tengeralattjáró
  • Darabszám - 213
LEGO Creator

A játék megfelel az Európai Parlamenti és Tanácsi 2009/48/EK irányelvének (2009. június 18.). Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal.

Kód:  LO1143
Termékszám:  5702015591027
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20