Oldal frissítése

LEGO Creator 31044 Park Animals

4,7 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Creator 31044 Park Animals

Vigyázz aranyos kutya kölyök nagy szemek, nagy fülek és a csillogó fekete orr, szintén gondoskodó kacsa és az ő kiskacsák. Ez az aranyos kis állatok a park rugalmas ízületek és hiteles színeket. Amikor úgy érzi, hogy meg kell változtatni, hogy elmozdulás az állatok scuttling egy mókus vagy egy bölcs bagoly.

LEGO Creator

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

LEGO Creator

LEGO Creator szánt minden kreatív gyerekek. A sorozat a lehetőséget, hogy építsenek kocka egyetlen készlet több témában hasonló modellek, és így nőni a lehetőségeit a játék és az építészet. LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok.

építeni lehetőségek

  • fiú kacsa
  • mókus
  • bagoly
  • 202 db
LEGO Creator

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  LO1138
Termékszám:  5702015590068
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20