Oldal frissítése

LEGO Creator 31043 Chopper Transporter

4,7 3 értékelés

LEGO Creator 31043 Chopper Transporter

Have fun ennek a csodálatos készlet, amely tartalmaz egy teherautó egy platós kombinációja a zöld, sötétzöld és szürke, két narancssárga figyelmeztető jelzőket és off-road kerékpár, plusz egy nagy helikopter kombinációja narancs, fehér és fekete, sötét pilótafülke és forgó rotorok. Naložte vrtulník a jeďte na letiště! A modell lehet alakítani egy erős traktor vagy egy hatalmas SUV.

LEGO Creator

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

LEGO Creator

LEGO Creator szánt minden kreatív gyerekek. A sorozat a lehetőséget, hogy építsenek kocka egyetlen készlet több témában hasonló modellek, és így nőni a lehetőségeit a játék és az építészet. LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok.

építeni lehetőségek

  • teherautó helikopter
  • traktor
  • terepjáró
  • 124 db
LEGO Creator

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  LO1142
Termékszám:  5702015591034
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20