Oldal frissítése

LEGO Creator 31038 Changing Seasons

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Creator 31038 Changing Seasons

Élvezetét nyár, ősz vagy tél kit elképesztő 3 az 1-ben Változások évszak! Üdvözöljük a hangulatos nyaraló sötét piros lapok a tetőn, bejárati ajtó, zöld, piros és fehér vászontető és színes virágcserepek az ablakokat. Kívül ül a magas ágak egy almafa és madár kék autó ragyog ragyogó napsütésben, amely rozzařuje szép füves kert, kert és úszómedence. Ez a modell is szép részleteket postafiókot fűnyíró, kanapé és asztal. Fény a grill használatával süt kockák vagy lebomlott beszélgetés és ezáltal feltárni részletes belső, asztalok, lámpák, székek és egy létra. Ha meg akarjuk változtatni az évszakok elmozdulás a chat egy őszi hétvégén a Halloween-témájú vagy téli ház egy karácsonyi témát. A készlet tartalmaz két mini figura különböző kiegészítők: felnőtt és egy gyermek.
LEGO Creator szánt minden kreatív gyerekek. LEGO Creator sorozat jellemzői a lehetőséget, hogy építsenek kocka egyetlen készlet több témában hasonló modellek, és így nőni a lehetőségeit a játék és az építészet. LEGO Creator lesz meglepetés számos kifinomult részletek és a mobilitás az egyes gépek. LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok.
Műszaki adatok:
Product Line:
LEGO Creator
Építsd lehetőségek:
kilátótorony
őszi ház
téli menedéket
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  LO1024
Termékszám:  5702015348133
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10