Oldal frissítése

LEGO Creator 31034 Future flyers

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Creator 31034 Future flyers

Vizsgálja meg a jövőben! Csodálatos LEGO Creator Repülő robot a jövőből 3in1.Ez a művelet robot egy futurisztikus abszolút briliáns kombinációja narancs, fehér és fekete színben van szerelve egy nagy robot feje egyetlen átható kék szem, levehető hátizsák kivehető összecsukható szárnyak és rakéta motorok. A robot is nagy robot lábak beépített rakétahajtómű, sötét metál ujjak, páncélozott Vállvédők és rendkívül rugalmas, univerzálisan állítható mozgatható ízületek. Tűz ki rakétamotorokban és mássz fel az égre, Ride a légkörbe és leszállás újra. Ezután lépjen a jet a jövő változó szárnyak vagy high-tech futurisztikus sportautó. Ezzel sor high-tech modell 3v1 akkor A szórakozást!

Jellemzők:

  • Ez egy mozgatható fej nagy átható kék szeme, kivehető hátizsák kivehető dönthető szárnyakkal és rakéta booster, nehéz robot lábak beépített rakéták, sötét metál ujjak és a váll páncél elemekkel.
  • Ignite emlékeztető rakéta motorok.
  • Modell 3in1: tetszett a robot egy futurisztikus sugárhajtású repülőgép, vagy autó egy hatalmas spoiler.
Kód:  LO731
Termékszám:  5702015347853
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05