Oldal frissítése

LEGO Creator 31033 Vehicle Transporter

4,4 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Creator 31033 Vehicle Transporter

Get a kormány mögött a teherautó parádního 3in1 szállítani autók! Ez a nagy teljesítményű szállítás teherautó pótkocsival gyönyörű kékes-fehér színű, dönthető fülke és kidolgozott motor, lehajtható rámpa könnyíti induló szállított járművek, nagy kipufogócső a fülke mögött, figyelmeztető jelzők és tető. A készlet tartalmaz két autót - off-road autó és egy sportautó. Fold MIRR rámpa és mozog autó egy hatalmas trailer. Indítsuk be a motort, és egy erőteljes kifejezése az út! Truck átalakítható egy vontatót vagy daru - van 3 szuper modell egy készlet!

Jellemzők:

  • Tartalmaz egy dönthető fülke, hogy feltárja részletes motor, billenő pótkocsik, rámpa könnyíti rámpa járművek, nagy kipufogó halom, jelzők és tető.
  • Tartalmazza további 2 autó: off-road és sportautó.
  • Tartsa járművezetés egy hatalmas trailer.
  • Játssz a nyílt úton, és szállít a rakomány!
  • Modell 3in1: tetszett modell sárga vontató egy autó vagy egy autódaru.
  • Kombinálja Blue versenyautó 31027 és Cargo helikopter 31029 még több szórakozás!
Kód:  LO732
Termékszám:  5702015347860
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20