Oldal frissítése

LEGO Creator 31029 Cargo Heli

4,8 5 értékelés

LEGO Creator 31029 Cargo Heli

Szállítja a nehéz terhek erős rakomány helikopter 3in1. Áttérve a helikopter-leszállóhely és előkészíti az indulást. Ha már a levegőben, tartsa a magasságot, Run csörlő horog le, és óvatosan emelje le a konténer rakomány. A helikopter egy szép vöröses színű, fel van szerelve a fő és hátsó rotor, két kifinomult motorok, navigációs fények, alváz kerekekkel, csörlővel egy horog és egy konténer nyitható ajtó. Itt az ideje, hogy adja ki a teher! A helikopter átalakítható nagy teherhajó vagy teherszállító nagy.

Jellemzők:

  • Ez magában foglalja a forgó rotor és farokrotor, 2 részletes motorok, navigációs fények, kerekes alvázra, horog és orsó konténeres nyitható ajtó.
  • Úgy festett a lenyűgöző vörös és sárga szín kombinációja.
  • Winch kampó rakomány szállításakor.
  • Modell 3in1: visszaállítjuk egy teherhajó vagy teherhajó.
  • Kombinálja Blue versenyautó 31027 és Teherautó autók 31033 még szórakoztatóbb.
Kód:  LO736
Termékszám:  5702015348089
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20