Oldal frissítése

LEGO Creator 10242 Mini Cooper

5 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Creator 10242 Mini Cooper

A LEGO Creator kreatív gyerekek számára készült. Ezen sorozat jellemzője a több hasonló modell építésének lehetősége témán belül, egyetlen készlet segítségével, növelve így a játék és az építés lehetőségét. A gyermekek imádni fogják az autók, állatkák, gépek, házak és repülők átalakítását. A LEGO serkenti a képzelőerőt, ösztönzi a kreativitást, fejleszti a finom motorikus készséget és a gyermekek körében a legnépszerűbb építőjáték. Ezúttal egy egyedi sorozat jelenik meg, amelyből a MINI Cooper szerelhető össze és leginkább idősebb gyermekek vagy felnőttek fogják értékelni.

Legfontosabb jellemzők

  • 16 éves kortól ajánlott
  • Különleges MINI Cooper kiadás
  • Pontosan kidolgozott apró részletek
  • Fejleszti a kreativitást és növeli a képzelőerőt
  • Erősíti a finom motorikus készséget
  • Darabszám - 1077

LEGO Creator - MINI Cooper

Ez a készlet minden LEGO rajongót lenyűgöz! Ez a részletes kidolgozású klasszikus MINI Cooper Mk VII LEGO kockákból készült replica számos autentikus részletet tartalmaz. Úgy mint a, klasszikus zöld és fehér színek, a fehér visszapillantó tükrök, sportcsíkok, nyitható ajtók a motorháztetőn és csomagtartón, sportos ködfényszórók, részletesen kidolgozott motor és a külön pótkerék rekesz. Még a tetőt is leemelheted, hogy hozzáférhess a mintás üléseket befogadó, sárgásbarna belsőhöz, a falemez hatású műszerfalhoz, a forgatható kormánykerékhez és a mozgatható sebességváltóhoz és kézifékhez. Természetesen egyetlen MINI Cooper sem lehet teljes piknikkosár és pléd nélkül, amelyek tökéletes tartozékai egy vidéken töltött vidám napnak!

 
Kód:  LO1406
Termékszám:  5702015643108
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10