Oldal frissítése

LEGO Classic 10715 Kockák és kerekek

5 30 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Classic 10715 Kockák és kerekek

A LEGO Classic készlet tökéletes választás mindazoknak, akik életükben először ki szeretnék próbálni, milyen is LEGO-ból építeni. Az egyes készletek darabjai az alkotás kreatív és szórakoztató világába vezetik az építőket, akik bátran szabadjára engedhetik a fantáziájukat. A gyermek alkothat a saját elképzelései alapján vagy inspirációt nyerhet a mellékelt építési útmutatókból. A LEGO készlet fejleszti a kreativitást, a finommotoros képességeket és a gyermekek képzeletét, nem véletlen, hogy ez az egyik legnépszerűbb gyermekjáték.

A LEGO Classic 10715 Kockák és kerekek készlet legfontosabb jellemzői

  • Gyermekeknek 4 éves kortól ajánlott
  • Tökéletes a meglévő LEGO gyűjteményed bővítéséhez
  • Fejleszti a kreativitást és megmozgatja a képzelőerőt
  • A LEGO Classic Kockák és kerekek fejleszti a finommotoros képességeket
  • A gyermek egyedül is játszhat, de bekapcsolódhat akár az egész család is
  • Darabszám - 442

LEGO Classic Kockák és kerekek

Hozd mozgásba a LEGO világát! Rakj össze mindenféle járművet, a fantáziának semmi sem szabhat határt. Építs lovas kocsit, kerekesszéket, lakókocsit az autóhoz vagy csupán egy autót, a LEGO Classic Kockák és kerekek készlettel megy minden, mint a karikacsapás! A különböző színű és méretű kerekek és gumiabroncsok széles választéka mozgásba hozza a világot. A készlet számos különféle LEGO kockát is tartalmaz, többek között szemeket és sok más formájú darabot. A Kockák és kerekek készlet tökéletesen kiegészíti a már meglévő LEGO gyűjteményedet. Az építési útmutatókat három részre osztották, korosztályok szerint, további ötletek, útmutatók és inspirációk találhatók az interneten. 

A csomag tartalma:
442 LEGO építőelem
Különböző színű LEGO kerekek és gumiabroncsok széles választéka
Különböző színű kockák, többek között szemek és sok más egyéb darab

Kód:  LO10715
Termékszám:  5702016111910
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05