Oldal frissítése

LEGO City Space port 60079 Training Jet Transporter

5 1 értékelés

LEGO City Space port 60079 Training Jet Transporter

Bemutatjuk transzporter szállításáért transzfer a Lego City. A készlet tartalmaz 448 darab, könnyen összehajtható és szétszerelhető. Képzelje magát az élet egy űrhajós, és kap egy shuttle, hogy hozza szerviztechnikus a transzporter. Akkor csak építeni a Space Shuttle dob, tábla és megvalósítsa a kijelölt feladatot. A szállítási szerviztechnikus szolgálja szolgáltatás jármű, amely egészen a leszállás a kész. Élvezze hatalmas móka. A készlet tartalmaz három darab - űrhajós, mérnök és vezető transzporter. Ez alkalmas a gyermekek 5 év.

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  LO1006
Termékszám:  5702015349826
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10