Oldal frissítése

LEGO City 60086 Town, Starter Set

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO City 60086 Town, Starter Set

Légy tűz, mentő és rendőr. Segíts elkapni a menekülő szélhámos!

A tolvaj mer fosztogatni a nagy sebességű hajót. Ő már nem hiszi, hogy ez biztonságos. Ebben az, de a külmotor találja magát a tüzet. Tűz hajó mindig készen áll! Hop, és kap a gyorsan terjedő tűz ellenőrzés alatt.

Villain megpróbálta eloltani a lángokat magát, nem sérülés nélkül. Indítsa el a mentő helikopter, leszállás azt a vizet, és sebek kezelésére tolvaj. Miután minden kész, jön a rendőrség. Ő várta a parton a szupergyors a motoros vízi sporteszközök. Csak hívja a rádiót, és egy percen belül megérkeznek a helyszínen. Most nincs hova menekülni rabló. Itt volt az ideje, hogy bilincs neki, és hogy őt a rendőrségre.

Ez nem lehet a kis hős eldönteni, hogy egy tűzoltó, mentő vagy a rendőr? A LEGO City nem kell választani. Splňte jeho sen a umožněte mu vyzkoušet si všechna tato povolání. Anélkül, kölcsönös együttműködés alig fogott egy betörőt.

LEGO City tervezték minden kis építők és szerelmesei a város. Ebben LEGO City, mert megtalálja, amire szüksége van az életben, legyen az építés, üzemeltetés és polgárainak védelméhez. LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok.

A készlet tartalma:

  • 5 figurák kiegészítők (2 tűzoltók, pilóta, rendőr és rabló)
  • Helikopter egy alom
  • Egy rendőrautó egy pótkocsit, a motoros vízi sporteszközök, rádió, bilincs és egy tűzoltó
  • Hajó tolvaj egy feszítővassal, egy hátizsák, két törvényjavaslat és a lángok
  • Tűz csónak két tűzoltó

Műszaki adatok:

Product Line:
LEGO City

Darabszám:
242

Ajánlott kor:
5-12 éves korig

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  LO727
Termékszám:  5702015350884
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20