Oldal frissítése

LEGO City 60204 Kórház

4,8 10 értékelés

LEGO City 60204 Kórház

A LEGO City-t a városi élet ihlette, és kiváló lehetőséget nyújt a gyerekeidnek, hogy megtapasztalják ezt az életet. A kicsik az összes fő témát megtalálják az órákon át tartó játékhoz, a rendőrségtől és a tűzoltóságtól kezdve a rengeteg csodálatos járműn át az ikonikus épületekig - miközben megszeretik építésüket és a velük való játékot. A LEGO City tele van a fantáziát szárnyra keltő részletekkel, így rendkívüli változatosságot nyújt. Ez a végtelen lehetőségek világa, amely növeli a gyermekjátékok sokszínűségét és szórakoztató képességét. Ebben a készletben egy nagyszerű kórház található kiegészítőkkel.

A LEGO 60204 legfőbb jellemzői

  • 6 és 12 év közötti gyermekeknek ajánlott
  • A városi élet csodálatos világa
  • Épületek, járművek, foglalkozások, helyzetek
  • A LEGO építőkészlet fejleszti a kreativitást és a fantáziát
  • Fejleszti a finommotoros készségeket
  • A gyermek egyedül is játszhat, de akár az egész család is csatlakozhat
  • A Kórház építőkészlet 861 elemet tartalmaz

LEGO City - Kórház

A korszerűen felszerelt kórház minden város alapvető része. Most megépítheted a saját kórházadat ezzel a kiegészítőkben gazdag LEGO City készlettel. A modulok szabadon összeállíthatók, így egy saját ízlésednek megfelelő kórházat hozhatsz létre. Segíts áthelyezni a betegeket hordágyra, és vidd őket a röntgenbe! Segíts az orvosoknak a betegek ellátásában! Csatlakozz az anyukához és az apukához beteg gyermekük meglátogatásakor, és vegyetek neki ajándékot a boltban. Majd menj a kórházi dolgozókkal és az orvossal, hogy elhozzátok a beteget a helikopterből. Ezzel a készlettel végtelen szórakozás vár rád!

A doboz tartalma:
11 minifigura - 3 orvos, kórházi dolgozó, 2 mentős, anyuka, apuka, 3 beteg
csontváz és kisbaba figura
moduláris 3 szintes kórházi épület recepcióval, bolttal, betegfogadó térrel, szemészettel, röntgennel, műtővel / váróteremmel és helikopter leszállóhellyel
mentőautóval, hátsó ajtókkal és hellyel a hordágy számára
helikopter forgó rotorokkal és tárolóval
kiegészítők - hordágy, babakocsi, virágok, fejre való kötés, cumisüveg, kiságy, olló, üveg, injekció, tű, 2 torta, valamint összeszerelhető kerekesszék

Kód:  LO60204
Termékszám:  5702016108965
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15