Oldal frissítése

LEGO City 60195 mobil sarkvidéki állomás + LEGO City 60193 sarkvidéki repülőtér

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO City 60195 mobil sarkvidéki állomás + LEGO City 60193 sarkvidéki repülőtér


 LEGO City 60195 Mobil sarkvidéki állomás 

 A felfedezők az északi-sarkkörön túli veszélyes expedícióra indulnak. Most lehetőséged van arra, hogy átélj egy kalandokkal és csodálatos felfedezésekkel teli utazást! Minden felszerelés készen áll az indulásra – egy darus kocsi, egy mobil labor, egy fűrészmalom és egy motoros szán. Az expedíció vezetője először a motoros szánon előremegy, hogy felfedezze a terepet, a hátra maradt nagyobb járművek pedig csatlakoztathatók egymáshoz, hogy senki ne vesszen el a hóviharban. Ha sikerül felfedezned a jégbe fagyott ősi mammutot, használd a fűrészmalmot, vágd ki a jégből, helyezd el a pótkocsin, és utazz haza, hogy elbüszkélkedj ezzel az egyedülálló természettudományi felfedezéssel! A mobil laborban kutathatsz a kinti munkálatok közötti szünetben.

 Termék megtekintése » 


 LEGO City 60193 sarköri repülőtér 

 Ha kalandvágyó vagy, akkor fizess be egy játékos sarkköri expedícióra! Csatlakozz a kutatócsoporthoz, és fedezd fel az őskori szablyagú tigriseket! Segíts a pilótának vezetni egy quadrocopter-t, amellyel könnyűszerrel kiemelhetitek a tigrist tartalmazó jégblokkot, hogy aztán a bázisra vigyétek. A Quadrocopter négy forgó rotorral, nyitott pilótafülkével, funkcionális tárcsával rendelkezik, amelyhez kötél és horog is csatlakoztatható. A dobozban egy szupergyors hófutó quadot is találsz. 

Termék megtekintése »


A LEGO City-ről

A LEGO City-t a városi élet ihlette, és lehetőséget nyújt, hogy a gyerekek megtapasztalják a metropoliszok sajátosságait. Az összes fő téma fellelhető a játékokban: mint a rendőrség és a tűzoltóság izgalmas járművei és felszerelése, ikonikus épületek, amelyekkel órákon át játszhatnak a kisebbek. A LEGO City tele van fantáziadús részletekkel, ezért nagyon változó világgá válhat a gyerekek fantáziájának megfelelően. Ez a végtelen lehetőségek tárháza, amely növeli a LEGO készletek sokszínűségét. A népszerű LEGO City öt éves kortól ajánlott.



Kód:  LO6019560193bu
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05