Oldal frissítése

LEGO City 60194 Sarki felderítő teherautó

5 4 értékelés

LEGO City 60194 Sarki felderítő teherautó

A LEGO City játékait a városi élet ihlette, lehetőséget nyújtva arra, hogy mindezt a gyerekek is megtapasztalják. Minden kéznél van, ami az órákon át tartó játékhoz szükséges, a rendőrségtől és a tűzoltóságtól a csodás járműveken át az ikonikus épületekig - a gyerekek szívesen építik fel mindezt, és élvezik a játékot. A LEGO City készlet fantáziadús részletekkel segíti a képzelőerő fejlődését, éppen ezért ez egy rendkívül változatos világ. A végtelen lehetőségek tárházát nyújtja, így a gyermekek játéka és szórakozása is sokszínű lesz. Ebben a csomagban egy csodálatos sarkköri készletet találsz.

A LEGO 60194 legfontosabb jellemzői:

  • 7-12 év közötti gyermekek számára tervezték
  • A városi élet csodálatos világa
  • Épületek, járművek, foglalkozások, élethelyzetek
  • A LEGO készlet kreativitást és fantáziát támogat
  • Finom motorozás gyakorlása
  • A gyermek játszhat egyedül, vagy akár az egész családdal együtt
  • A Sarki felfedező teherautó 322 darabot tartalmaz

LEGO City - Sarki felfedező teherautó

A bátor felfedezők veszélyes expedícióra indulnak a sarkkörön túlra. Élvezd velük együtt a kalandokat és a csodálatos felfedezéseket! Ez lehetővé teszi a korszerűen felszerelt felderítő jármű biztosítását nyomtávokkal és kerekekkel, beleértve a fedélzeti elemzőállomást és a rakodórámpát. Szállj be a járműbe és gyűjtsd be a mintákat a veszélyes terepen. Motoros szánnal ellátogathatsz a kevésbé megközelíthető helyekre is - például a titokzatos jégbarlangba. De vigyázz, egy jegesmedve lakik a barlangban!

A csomag tartalma:
3 minifigura - 2 sofőr, biológus
jegesmedve és husky kutya figura
felderítő teherautó lánctalpakkal és kerekekkel, antenna, lámpák, fedélzeti elemző állomás, motoros szán és egyéb berendezések
ívelt jégfal
jégbarlang áttetsző tömbökkel és hely a jegesmedve figura számára
tartozékok - rádió, táblagép, kamera, 2 hanglokátoros jelzőfény, távcső

Kód:  LO60194
Termékszám:  5702016109474
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10