Oldal frissítése

LEGO City 60188 Bányaszakértői terület

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO City 60188 Bányaszakértői terület

A LEGO City-t a városi élet ihlette, és egy remek módja annak, hogy a gyerekek betekintést nyerjenek a városi életformába. Órákon keresztül játszhatnak, kibontakozhatnak a különböző feladatkörökben a rendőrségtől és tűzoltóságtól egészen a rengeteg érdekes járműig és ikonikus épületig - a gyerekek imádják őket összerakni, majd játszani velük. A LEGO City tele van ötletes részletekkel egy világban, amely mindig változik. Ez egy olyan világ, mely végtelen lehetőségéket rejt mind a gyerekek játékai, mind pedig a szórakoztatásuk számára. Ez a népszerű LEGO City készlet 5 éves kortól ajánlott.

LEGO City 60188 Bányaszakértői terület főbb jellemzői:

  • 7 és 12 év közötti gyermekek számára ajánlott
  • A városi élet csodálatos világát mutatja be
  • Épületek, járművek, foglalkozások, helyzetek
  • A LEGO City 60188 Bányaszakértői terület készlet összerakása segíti a kreativitás és a fantázia fejlődését
  • Finom motoros mozgások fejlesztéséhez is hozzájárul
  • A gyermek egyedül, vagy akár az egész családdal együtt is játszhat
  • Darabszám: 883

LEGO CITY - Bányaszakértői terület

Áss le a föld mélyére, és ritka kincsekre találsz majd a Lego City különleges bányájában! Ugorj be a hatalmas zúzógép vezetőfülkéjébe, és indulhat is a bányászat. Haladj végig a bánya mentén az őrlőgéppel, és aranyrögöket is találhatsz.  Pattanj fel a kis homlokrakodóra, és lapátold fel a földön heverő darabokat, aztán vidd el őket a tudósok mobil laborjába! Vigyázz, mert a bontási szakember most készül felrobbantani a dinamitot, hogy könnyebben  megtalálhassuk az aranyrögöket! Töltsd fel a csilléket, aztán vidd el a rakományukat a várakozó dömperre, hogy el tujda vinni pket a további feldolgozásra! Várj, most meg mi történt? Úgy látszik a sok zaj felébresztette a medvét, és most jön, hogy ellopja az ebéded! 

A csomag tartalma:
6 mini figura - 2 sofőr, bontási szakértő, bányász, tudós, parancsnok, valamint egy medve és pók figura, amelyek a sötétben világítanak
egy masszív zúzó/őrlőgép emelőkarral és mini fülkével, egy kis homlokrakodó emelhető lapáttal,  dömper
egy nagyméretű bánya, amelyen letörhetőek a rejtett aranyrögök, egy forgatható csúzda, sínrendszer 2 csillével és egy mobil laboratórium
kiegészítők: dinamit, csákány, megafon, csirkecomb és 12 aranyrög

Kód:  LO60188
Termékszám:  5702016109535
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05