Oldal frissítése

LEGO City 60161 - Dzsungel kutatási terület

5 4 értékelés

LEGO City 60161 - Dzsungel kutatási terület

A LEGO City készleteket a városi és a városon kívüli élet ihlette és remek lehetőséget kínál a gyerekek számára, hogy alaposabban megismerjék ezt az életet. Hosszú órákra biztosítja a játék lehetőségét és az összes fontos témakört magában foglalja, a rendőrségen és a tűzoltóságon túl sok különleges jármű és jellegzetes épület is megtalálható a készletek között - öröm lesz ezeket megépíteni, majd ezekkel játszani. A LEGO City számos ötletes részletének köszönhetően megmozgatja a képzeletet és egy rendkívül változatos világba repít. Ez a világ a lehetőségek végtelen tárháza, ami változatosabbá és szórakoztatóbbá teszi a játékot. Ez a népszerű LEGO City készlet gyermekeknek 8 éves kortól ajánlott.

Legfontosabb jellemzői

  • 8-12 éves gyermekek számára ajánlott
  • A városi élet csodálatos világa
  • Épületek, járművek, foglalkozások, különböző élethelyzetek
  • Fejleszti a kreativitást és megmozgatja a fantáziát
  • Hozzájárul a finommotoros készségek fejlesztéséhez
  • A gyermek egyedül is játszhat, de csatlakozhat akár az egész család is
  • Darabszám - 813

LEGO City - Dzsungel kutatási terület

Hagyd magad mögött a várost és irány a dzsungel! Itt megtalálhatod az eltűnt repülőgépet. A roncsnál letáborozhatsz és kipihenheted magad, hogy aztán reggel a kajakkal leevezz a folyón, hiszen vár rád egy újabb kaland. Ha sikeresen túljutsz az összes akadályon, amelyet a dzsungel rejteget, veszélyes liánok és állatok formájában, akkor biztosan eljutsz a titokzatos templomig.

A csomag tartalma:
Hét minifigura - pilóta, két sofőr és négy tudós/felfedező, továbbá leopárd, krokodil, kígyó, béka és két pók
Kétéltű helikopter - pilótafülke egy minifigurának, csörlő, forgatható rotor és úszótalp
Kutató teherautó - csuklós darukar, tetőcsomagtartó a kajaknak, hátsó csomagtartó a motornak                                                          Kétéltű jármű - pilótafülke a minifigurának és tárolóhely
Összerakható repülőroncs - nyitható pilótafülke, tárolóhely egy doboznak
Barlang - leopárd támadás funkcióval
Templom - szikla kioldó funkció,  csapóajtó
Összerakható húsevő növény
Térkép, két doboz, egy piros kristály, egy piros gyémánt, két arany békaszobor, szikla, lapát, feszítővas, csirkecomb, bozótvágó, iránytű, balta, kajak és összerakható tábortűz

 
Kód:  LO60161
Termékszám:  5702015866286
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15