Oldal frissítése

LEGO City 60138 Gyorsasági üldözés + LEGO City 60139 Mobil rendőrparancsnoki központ

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO City 60138 Gyorsasági üldözés + LEGO City 60139 Mobil rendőrparancsnoki központ


LEGO City 60139 Mobil rendőrparancsnoki központ

A mobil fogdába zárt gonosztevő igyekszik megszökni egyik társa segítségével. Rögzítsd a horgot és a láncot a fogda ajtajának rúdjához, és próbáld kitörni az ajtót. Engedd le a rámpát a Mozgó parancsnoki központ hátsó oldalán, és vedd le a rendőrségi motorkerékpárt, majd siess a gonosztevők után, hozd vissza őket a fogdába! El tudod kapni őket?

Nézd meg a terméket itt »


LEGO City 60138 Gyorsasági üldözés

Kapd el a gonosztevőt, mielőtt elmenekülne. Ez most nem lesz könnyű feladat. A gonosztevő pénzt és aranyat lopott, és most egy lopott autóval menekül a városból. Ugorj be az üldöző rendőrautóba, és vedd üldözőbe! Ha túl gyors lenne, hívd a rendőrségi helikoptert! Engedd le Chase McCaint a csörlővel, és segíts neki a letartóztatásnál

Nézd meg a terméket itt »


LEGO City

A LEGO City játékokat a városi élet ihlette, a gyerekek átélhetik, milyen a valódi élet. Órákon át játszhatnak a rendőrség, a tűzoltóság lenyűgöző járműveivel és jellegzetes épületeivel. A LEGO City fantáziadús részletekkel és kihívásokkal teli. A lehetőségek száma végtelen, a játék és a szórakozás egyedi formáját nyújtja. A népszerű LEGO City készletet 5 éves kortól ajánljuk.


Kód:  LO14901491
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15