Oldal frissítése

LEGO City 60051 Nagysebességű vonat

4,9 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO City 60051 Nagysebességű vonat

Utazd körbe a várost rekord idő alatt ezzel a motorizált LEGO® City Személyszállító expressz vonattal! Használd a 8-csatornás, 7 sebességes infravörös távirányítót és száguldj a kanyarodó síneken csúcssebességgel. Ennek az áramvonalas, szuper-hatásfokú vonatnak nagy sebességhez kialakított orra van, tetején pedig áramszedő kapott helyet. Emeld fel az első kocsi tetejét, helyezd be a vezetőt a vagány műszerfal elé, majd nyisd ki a személyszállító vagonokat is, hogy hozzáférhess az ülésekhez és az asztalokhoz. Várj te is az utassal együtt a vonatra a vasútállomáson, majd pedálozz át biztonságosan a kereszteződésnél a kerékpárossal, miután elment a vonat. A készletbe 3 minifigurát találsz: vonatvezető, utas és egy kerékpáros.

A LEGO City készleteket a városi élet ihlette és gyermeke kiváló lehetőséget kap ezen élet megismerésére. Legyen az a város építése, működtetése vagy a város lakóinak védelme. A LEGO City apró részletei serkentik a képzelőerőt, ösztönzik a kreativitást és fejlesztik a finom motorikus készséget. Ez a kedvenc LEGO City játék a végtelen lehetőségek világát nyitja meg gyermeke előtt.

Műszaki adatok:

Téma:
LEGO City

Darabszám:
610

Ajánlott kor:
6-12 év közötti

A játék megfelel az Európai Parlamenti és Tanácsi 2009/48/EK irányelvének (2009. június 18.). Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal.

Kód:  ZB661
Termékszám:  5702015119320
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05