Oldal frissítése

LEGO City 60050 Train Station

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO City 60050 Train Station

Taxival az állomásra LEGO City, egy hely, amely sosem alszik. Érkezéskor menjünk fel a lépcsőn, és megy át a nyitott kapuk. Ellenőrizze az időt a nagy órát lóg a tető, és egy térképet a vasútvonalak mellett az ATM. Miközben várja a vonatot, ellenőrizze a boltban, ahol árulnak termékeket LEGO City. Éhes vagy? Head egy kioszk, hogy rendeljen egy croissant vagy pizza és ital menü lóg az asztal felett. Akkor üljön le egy tiszta platform és harapnivalókat és pihenni. A készlet tartalmaz 5 minifigurát: kefe, szakács, taxis és a két utas.

LEGO City tervezték minden kis építők és szerelmesei a város. Ebben LEGO City, mert megtalálja, amire szüksége van az életben, legyen az építés, üzemeltetés és polgárainak védelméhez.LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok.

Műszaki adatok:

Product Line:
LEGO City

Darabszám:
423

Ajánlott kor:
5-12 éves korig

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  ZB660
Termékszám:  5702015119313
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05