Oldal frissítése

LEGO Chima Cragger

Kiegészítők a termékhez

LEGO Chima Cragger

A LEGO Chima sorozat ismert kedvence Cragger a gyerekeknek szokatlan éjszakai fényként használható. A figurán a zseblámpa vagy a mellékelt állványra szerelt lámpa használható. A Cragger mozgatható karokkal és lábakkal rendelkezik, a lábaiba elrejtett LED-ek a mellkas megnyomásával aktiválódnak. Értékelje a kényelmes időzítőt, amely lehetővé teszi, hogy a lámpa harminc perc után leáll.

Legfontosabb jellemzői

  • Zseblámpa vagy éjszakai fény
  • Az állványt tartalmazza
  • Mozgatható karok és a lábak
  • Időzítő
  • Teleppel (3 x AA)
  • Alkalmas gyermekek 7 éves kortól

 A játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK Európai Parlamenti és Tanácsi irányelvnek, valamint a helyi jogszabályoknak. Természetesen rendelkezik CE-megfelelőségi nyilatkozattal is.

 

Paraméterek

Világítás

Fényforrás Integrált LED

Fényforrás

Fényforrás Integrált LED

Rendeltetés

Típus Idősebb gyerekeknek

Jellemzők és funkciók

Jellemzők és funkciók Automatikus kikapcsolás

Szín

Szín Zöld
Kód:  HRA2001
Termékszám:  4895028508920

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05