Oldal frissítése

LEGO BrickHeadz 41607 Gamora

4,5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO BrickHeadz 41607 Gamora

A LEGO elhozta neked a csodás új BrickHeadz kollekciót. Ez kedvenc hőseid gyűjthető sorozata a különböző filmekből, sorozatokból, játékokból és képregényekből. A figurák élethű kialakításúak, mindegyik mellett megtalálod a jellegzetes kellékeiket, és egy egyéni gyűjtői alaplapot a bemutatáshoz. A LEGO készlet játékosan fejleszti a kreativitást és fantáziát. Más építőjátékokkal összehasonlítva, a LEGO tartósságot, színtartóságot és méretpontosságot garantál, így könnyű összeállítani. Hidd el, ez a játék generációkon át kitart.

A LEGO 41607 legfontosabb jellemzői

  • LEGO BrickHeadz kollekció - összeépíthető, gyűjthető figurák
  • Filmek, sorozatok, játékok és képregények kedvenc hősei
  • Tartozékok és saját alaplap a bemutatáshoz
  • A LEGO építőkészlet fejleszti a kreativitást és serkenti a fantáziát
  • A finommotoros mozgás fejlesztése
  • A gyerek egyedül is tud játszani vele, de akár az egész család részt vehet a játékban
  • A Gamora építőkészlet 136 elemet tartalmaz

LEGO BrickHeadz - Gamora

Szereted a LEGO építőket és Bosszúállók: Végtelen háború film hőseit is? A csodás gyűjthető figurák közül építsd össze magadnak kedvenc Gamora karakteredet fénylő zöld bőrével, sötét rózsaszín hajával, stílusos fekete öltözékével, valamint levehető kardjával, és a gyűjtői alaplapra állítva tedd közszemlére otthon vagy az irodádban. Gyűjtsd össze a kollekció többi alakját is, kombináld össze darabjaikat, és alkoss egy teljesen új szuperhőst. Fantáziádnak semmi nem szab határt!

A csomag tartalma:
7 cm-nél magasabb összeépíthető Gamora figura, beleértve az élénkzöld bőrt, sötét rózsaszín hajat és a stílusos fekete öltözéket
levehető kard
gyűjtői alaplap BrickHeadz logóval, kb. 4 × 1 cm méretű

Kód:  LO41607
Termékszám:  5702016111002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15