Oldal frissítése

LEGO BrickHeadz 41605 Thanos

4,0 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO BrickHeadz 41605 Thanos

A LEGO elhozta neked az új, csodás BrickHeadz kollekciót. Ez a kedvenc hőseid gyűjthető sorozata a különböző filmekből, sorozatokból, játékokból és képregényekből. A figurák élethű kialakításúak és mindegyik mellett megtalálod a jellegzetes kellékeiket, illetve egy egyéni gyűjtői alaplapot a bemutatásukhoz. A LEGO készlet játékosan fejleszti a kreativitást és a fantáziát. Más építőjátékokkal összehasonlítva a LEGO tartósságot, színtartóságot és méretpontosságot garantál, amelynek köszönhetően könnyű összeállítani és szétszedni. Hidd el, ez a játék generációkon át változatlanul kitart.

A LEGO 41605 legfontosabb jellemzői

  • Gyermekek számára kb. 10 éves kortól ajánlott

  • LEGO BrickHeadz kollekció - összeállítható, gyűjthető figurák
  • Filmek, sorozatok, játékok és képregények kedvenc hősei
  • Tartozékok és saját alaplap a bemutatáshoz
  • A LEGO építőkészlet fejleszti a kreativitást és serkenti a fantáziát
  • A finommotorikus készségek fejlesztése
  • A gyerek egyedül is tud játszani vele, de akár az egész család részt vehet a játékban
  • A Thanos építőjáték 105 építőelemet tartalmaz

LEGO BrickHeadz - Thanos

Szereted a LEGO építőjátékokat és a Bosszúállók: Végtelen háború című film hőseit is? Akkor a csodás, gyűjthető figurák közül állítsd össze magadnak a kedvenc karakteredet, azaz Thanos-t, aki lila bőrrel, mellkasi páncéllal és végtelen kövekkel díszített végtelen kesztyűvel rendelkezik. A gyűjtői alaplapra állítva pedig tedd közszemlére otthon vagy az irodádban. Gyűjtsd össze a kollekció többi alakját is, kombináld össze a darabjaikat és alkoss egy teljesen új szuperhőst. A fantáziádnak semmi sem szab határt!

A csomagolás tartalma:
Összeállítható, 7 cm-nél magasabb Thanos figura, beleértve a lila bőrt, a mellkasi páncélt és a végtelen kövekkel díszített végtelen kesztyűt
Gyűjtői alaplap BrickHeadz logóval, amelynek a mérete kb. 4 × 1 cm

Kód:  LO41605
Termékszám:  5702016111064
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10