Oldal frissítése

LEGO Batman 3: Beyond Gotham - Xbox Series

4,3 3 értékelés
6 290 Ft

LEGO Batman 3: Beyond Gotham - Xbox Series

A tehetséges TT Games számítógépes játék fejlesztő cég, ismét a Warner Bros-szal együtt összetették az erejüket, hogy megint egy kizárólag LEGO kockákból álló világba küldjék Önt. A harmadik folytatása a szériának megint a híres denevér harcos körül forog, de káoszba fullad. Egy ütéssel is sokáig el tud jutni, de rengeteg hasznos trükk van a tarsolyában. Ez a grafikailag kidíszített játék megint érdekes elemekkel és kiszámíthatatlan ötletekkel rendelkezik. Jöjjön és élvezze a remek szituációkat és humoros jeleneteket a főszereplők között.

 

Kocka játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt

 

A főellenség, az őrült Brainiac, az egész bolygót el akarja pusztítani a lámpások gyűrűinek az erejével. Most az Ön feladata, hogy mozgósítsa az erőket és elutazzanak a távoli űrbe, hogy lelassítsák ezt a folyamatot. A közeledő vég már csak pár lépésre van a Földtől és a szeretett várostól, Gotham City-től. Most a leghíresebb szuperhősöknek és a hírhedt gazembereknek össze kell fogniuk, és meg kell látogatniuk a különböző lámpások bolygóit, hogy összegyűjtsék a lámpások gyűrűit és megállítsák Brainiac-et, mielőtt túl késő lenne.
Fokozatosan több, mint 150 egyedi, a DC univerzumból származó karakter lesz számára elérhető, beleértve az igazság ligájának és a LEGO világ ismert gonoszainak a figurái is, mint például Killer Croc vagy Solomon Grundy, és sokan mások. A rajongók mindegyik korosztálya képes lesz a kedvenc hősét vagy főgonoszát irányítani, és új eszközöket és készségeket adni nekik. Brainiac azon képessége, hogy tudja az emberek elméjét irányítani, kombinálva a lámpások gyűrűinek az erejével, a klasszikus karakterek személyiségei nem számított változásokat is tartogat. Rengeteg szórakozásra számíthat, még a súlytalanság állapotára is, ahol harcolnia, logikai feladatokat megoldania és más akadályokon is túl kell jutnia.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 7 éves kortól

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Sorozat

Játék és filmsorozat LEGO

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox One
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, Árkád, Gyerekeknek
Játék környezet Szuperhősök
Játékmechanika Pihentető
A játék grafikai tervezése Rajzolt

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 2

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT
Szinkron EN, DE, FR, ES, IT

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól
A játék tartalmának leírása Félelem, Erőszak, Online

Verzió

Platform Xbox - doboz

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Innen ismerheted

Téma Batman

Játék kategória

Játék kategória Számítógépes és konzoljátékok
Kód:  MXO156
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5051892183086

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10