Oldal frissítése

LEGO Friends 41110 Birthday Party

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Friends 41110 Birthday Party

Andrea hívta az összes állatot a születésnapi party lány nyuszi Daisy! LEGO Barátok célja minden kislány, aki szeretik a barátaikat tapasztalható különböző kalandok és események vagy az aktuális idő, valamint a felnőttek. A város életét Heartlake öt elválaszthatatlan barátok, akik megtapasztalták a különböző eseményeket. Velük együtt, a kis stavitelky a természet, az iskolába, a sport és a kultúra, és mindig a tapasztalat sok kalandot és barátságos. LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok.

LEGO Barátok

  • Célja a gyermekek 5-12 éves

  • New Adventures városban Heartlake
  • Kinyitja az ajtót, hogy a világ a tiszta lány
  • Fejleszti a kreativitást és elősegíti, képzelet
  • Gyakorolja a finom motoros készségek
  • A gyermek fog nyerni magának, illetve az olyan, az egész családnak
  • Darabszám - 191

LEGO Barátok Birthday Party

Andrea Bunny Daisy ünnepli a születésnapját, és az összes állatot várnak. Andrea irányítja Minden készen áll? Segítsen neki díszíteni a kertben, míg Daisy Violet madár jól érzik magukat a swing. És mind itt vannak. Legfőbb ideje, hogy Andrea Ibolya mutatta be csodálatos előadások a színpadon kész. Az ünneplés lehet kezdeni. Mindenki végül fogyaszthat finom répatorta.

A csomag tartalma:
Andrea, nyúl Daisy, Violet madár kertben egy forgószínpad ünnepelni, asztal, székek, székek, egy hatalmas répatorta, hinta, zongora, fények, két lufi, ajándék, 3 fél kalap, meghívás, fésű, 2 pohár és egy mikrofon.
 

Kód:  LO1084
Termékszám:  5702015591270
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05