Oldal frissítése

LEGO Friends 41112 Party Cakes

5 2 értékelés

LEGO Friends 41112 Party Cakes

Súgó Pug Toffeemu sütni a legfinomabb születésnapi torta! LEGO Barátok célja minden kislány, aki szeretik a barátaikat tapasztalható különböző kalandok és események vagy az aktuális idő, valamint a felnőttek. A város életét Heartlake öt elválaszthatatlan barátok, akik megtapasztalták a különböző eseményeket. Velük együtt, a kis stavitelky a természet, az iskolába, a sport és a kultúra, és mindig a tapasztalat sok kalandot és barátságos. LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok.

LEGO Barátok

  • Célja a gyermekek 5-12 éves

  • Kinyitja az ajtót, hogy a világ a tiszta lány
  • Fejleszti a kreativitást és elősegíti, képzelet
  • Gyakorolja a finom motoros készségek
  • A gyermek fog nyerni magának, illetve az olyan, az egész családnak
  • Darabszám - 50

LEGO Barátok egy fél sütemények

Pug Karamella hívták meg a születésnapi party, és egyre agyuk át, hogyan kell sütni egy tortát. Most már minden ilyen sütés amire szüksége van. Csak nyisd ki a hűtőszekrény és a szekrény, és elkezdhetjük a főzés. Mi összetevőket választja? Amikor a torta kész emlékezni, hogy betette egy dobozba, és Toffeemu megfelelő csont az éhség, és nem eszik a tortát, mielőtt jön az ünnep.

A csomag tartalma:
Karamella mopsz, konyha hűtővel és szekrények, asztal, székek, meghívás, ajándék, léggömb, torta, tányér, tál, fél kalap, cseresznye, üveg, sütés-összetevők, tej, lekvár, csont.
 

Kód:  LO1086
Termékszám:  5702015591638
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15