Oldal frissítése

LEGO Friends 41095 Emma’s House

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Friends 41095 Emma’s House

LEGO Barátok 41.095 Emma háza célja a gyermekek 6-12 év. Ez áll a 706 darab, amelynek ez lehet építeni egy kétszintes ház tetőtéri szobák. A ház modern, berendezett és teljesen felszerelt konyha, tágas nappali televízióval, hálószoba és fürdőszoba. A tetőn a stúdió, amely csodálatos kilátást, ezért ideális hely festeni tájképeket. Amellett, hogy a stúdió tető szoba egy barbecue party a barátokkal. A ház is van egy zöldséges és virágos kert. A kertben madárház áll, amely lakik madár állandó lakosok ezt a gyönyörű épületet. Ke stavebnici patří celkem tři postavičky - minipanenka Emma, maminka Charlota a tatínek Luis.

Egy nagyon nagy készlettel célja elsősorban a lányok vagy fiatal lányok, de híresen vele szórakoztatni a testvérek. Gyermekek hosszabb lesz, amikor a ház épült, és valószínűleg örömmel várja, és segít a szülők vagy az idősebb testvérek. Miután házat építeni, a gyermek meg a szerepét egy apa vagy anya Charlotte Luise, vagy a lány Emma. Mindhárom rendszeres háztartási tevékenységet. Reggeltől higiénia, reggeli elkészítése, aggódnak a tisztaság a lakásban, hanem az állam a szabadtéri zöldség és virágos kertek. A kislány is folytatja a kézműves festmény egy berendezett stúdió a tetőn egy ház vagy munka után, hogy üljön a nappali TV-vel. Anyu Charlotte után komoly nagytakarítás pihenjen az erkélyen, és élvezze a nyugalmat. Ha apa Emmy akar, akkor meghívja barátait, és együtt tudják megszervezni egy tetőtéri grill party. Možností her je nespočet a je pravděpodobné, že se u této stavebnice vystřídá ve hraní s chutí celá rodina.

A készlet tervezték gyermekek 6 éves, és lehetővé teszi, hogy a gyermek együtt érezni a szülők szerepe, és tartsa a háztartás saját fantáziáját. A készlet lehetővé teszi, hogy a gyermek, hogy felismerjék saját elképzelései a családi életet, hogy készítsen egy olyan időszakban, amikor az egyik vezet egy igazi otthon. Hagyjuk a gyermeket, hogy játékosan készül felnőtt élet vár rá, és hiányzik. A tervezők fejlesztik képzelet és a készség, hanem a felelősségérzet a zökkenőmentes a család. Az előnye, hogy kit LEGO Friends, hogy gyermeke nyer magának, de azt is részt a játékokban és a testvérek, a szülők vagy a barátok. A tervezők minden bizonnyal lesz egy kedvenc játéka a tanítás a gyermek. Kényeztesse lány játékosan ismeri irányító házimunkát, és használja a fantáziáját, hogy hozzon létre a családi történetek.
Darabszám:706
Ajánlott kor:
6-12 éves korig
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  LO743
Termékszám:  5702015346757
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20