Oldal frissítése

LEGO Architecture 21029 Buckingham-palota

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

LEGO Architecture 21029 Buckingham-palota

Építsd fel a brit királyi rezidenciát, a Buckingham-palotát. A LEGO Architecture dicsőíti az építészet múltját, jelenét és jövőjét. Ezen sorozat célja az építészeten keresztül való kreativitás ösztönzése, korosztálytól függetlenül. Melyik világszerte ismert épületet szeretnéd megépíteni? Az igényességére való tekintettel a Lego Architecture készleteket 12 éves kortól ajánljuk, de nagy népszerűségnek örvend idősebb rajongók körében is. Élvezd azt a csodálatos pillanatot, mikor a kezed alatt megszületik az építészeti gyöngyszem.

Legfontosabb jellemzők

  • 12 éves kortól ajánlott
  • Csodálatos épületek kisebbített másolata
  • Tökéletes apró részletek
  • Pontosságot és türelmet igényel
  • Fejleszti a finom motorikus készséget
  • Nagy népszerűségnek örvend szülők körében is
  • Darabszám - 780

LEGO Architecture - Buckingham-palota

Építsd meg a világ leghíresebb palotáinak egyikét LEGO® elemekből! Ez a részletes kidolgozású LEGO modell a palota monumentális, neoklasszikus előrészére összpontosít, amely a híres erkélynek, előkertnek és palotakapuknak ad helyet. A pláza egyik része, vele egy piros, emeletes busz, egy fekete taxi és Viktória királynő emlékműve egészíti ki a modellt, amely megragadja ennek a lenyűgöző palotának és a világ egyik legdinamikusabb városának lényegét.

A csomag tartalma:
Palota neoklasszikus keleti szárnya
Királyi zászló
Előkert és palotakapu
Pláza egyik része és Viktória királynő emlékműve
Piros emeletes busz
Fekete taxi

A játék megfelel az Európai Parlamenti és Tanácsi 2009/48/EK irányelvének (2009. június 18.). Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal.

Kód:  LO1355
Termékszám:  5702015591201
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20