Oldal frissítése

LEGO Architecture 21024 A Louvre

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Architecture 21024 A Louvre

Építsd fel LEGO® építőelemekből a Louvre-nak, a világ legnagyobb múzeumának modelljét és csodáld meg szépségét nap mint nap. Ez a Párizs szívében, a Szajna partján elhelyezkedő, nagyszerű építmény, amely a reneszánsz és a modernista stílusok lenyűgöző keverékeként ismert, évente több mint 9 millió látogatót fogad és 35 000 műalkotásnak ad otthont. A készlet 695 építőelemet tartalmaz és a felépített kisebbített másolat rendkívüli részletes feldolgozása magával ragad.

LEGO Architecture 21024 Louvre

LEGO Architecture

A LEGO Architecture-t az építészet és a világhírű épületek szerelmeseinek tervezték. A sorozat jellemzője a pontosság a legapróbb részletekig, hogy az épület felépített kisebbített másolata teljesen azonos legyen az eredetivel. A készlet része egy angol nyelvű könyv, amelyből többet megtudhat az épület történetéről. A LEGO serkenti a képzelőerőt, ösztönzi a kreativitást, fejleszti a finom motorikus készséget és a gyermekek körében a legnépszerűbb építőjáték.



A játék megfelel az Európai Parlamenti és Tanácsi 2009/48/EK irányelvének (2009. június 18.). Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal.

Kód:  LO689b
Termékszám:  5702015354288
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15