Oldal frissítése

LEGO Architecture 21022 Lincoln Memorial

Kiegészítők a termékhez

LEGO Architecture 21022 Lincoln Memorial

LEGO építészet 21022 Lincoln Memorial egy nagyon érdekes készletek gyerekeknek és serdülőknek 12 éves korig. 274 darab segít a fiatal építők építeni építészeti gyöngyszem - Lincoln Memorial. Ez az egyedülálló sorozat Lego, amely ismert épületek neves építészek ünnepli a múlt, jelen és jövő az építészet. LEGO már sok éve társa gyermekek a legkorábbi életkor. Ezek hozzájárulnak a motoros készségek, hanem a szellemi fejlődését. Stavebnice s tématikou slavných staveb je nejen skvělou ozdobou studentského pokoje, ale také příjemným odreagováním od školy a učení.

Elnöki Memorial Egyesült Államok tiszteletére épült elnök Abraham Lincoln. Úgy fekszik a tengelye a National Mall washingtoni D.C. híres építész Henry Bacon tervezett emlékeztető stílusban egy régi templom híres athéni Parthenon. A külső oszlopsor áll, összesen 38 fehér oszlopok.Szép és nagyon érdekes készlet lesz a kihívás, a fiatal rajongók a LEGO.Mert ki tudja felmutatni, hogy épül a Lincoln Memorial? A készlet egy érdekes játék, amely érvényesül, sem a család többi tagja, és vegyenek részt a fiatalok és az idősebbek. Építeni az összes 274 db-ot, amelyhez tartoznak egymásnak lesz kemény dió, de egy kis ügyességi épület hamarosan vakító fehér fény a kiállítási terület, ahová tartozik. Vedd le a tizenévesek készlet, ami egy hosszú beszélgetés, és felhívja a figyelmet, hogy társuk.
sorozat:építészet
Darabszám:
274 db
Ajánlott kor:
12 éves
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  LO691
Termékszám:  5702015354318
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20