Oldal frissítése

LEGO 70614 Ninjago Villám repülő

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO 70614 Ninjago Villám repülő

A LEGO Ninjago gyermekét azonnal a kalandok világába varázsolja és több órás szórakozást kínál. A sorozatot a híres és kedvelt TV-sorozat ihlette, amelyben a bátor ninják küzdenek és védelmezik a világukat az ellenség ellen. Gyermeke imádni fogja az ismert karaktereket és a Spinjitzu játékot. A LEGO serkenti a képzelőerőt, ösztönzi a kreativitást, fejleszti a finom motorikus készséget. A sorozat 9-14 év közötti gyermekeknek ajánlott.

A LEGO Ninjago 70614 főbb jellemzői

  • 9 és 14 év közötti gyermekeknek ajánlott
  • Kalandokkal teli ninja világ
  • TV-sorozat ihlette Izgalmas küzdelem az ellenség ellen
  • Fejleszti a kreativitást és növeli a képzelőerőt
  • Erősíti a finom motoros készségeket
  • A készlet 876 darabot tartalmaz

LEGO Ninjago - Villám repülő

A cápahadsereg ismét problémát okoz. Ezúttal Pöröly és Medúza elfogta Edet és Ednát. Jay-jel együtt és ugorjatok rá a villám repülőbe és menjetek a helyszínre. Pöröly megpróbál majd téget lelőni egy robot rákban ülve a gyorskilövőjével, de a Villám repülők rövidek. A mentési művelet végén az ellenségeid közé kell leszállnod, és aki a túszul ejtett barátaid közé és közéd áll, azt lesúlytod a tüskés cséphadaróddal. Csak így tudod kiszabadítani és biztonságos helyre vezetni őket.

A csomag tartalma:
6 minifigura - Jay, Ed, Edna, Pöröly, Medúza és a cápahadsereg egyik katonája
Villám repülő - kinyitható pilótafülke a minifiguráknak, rugós kilövő, a kilövő egy forgó elektromos lemez aktivál, állítható szárnyak és antennák
Rák - hat mozgatható lábbal, csattanó rákollóval és egy hatlövetű vadászpuskával
Jay tüskés cséphadarója
Pöröly láncfűrészhala
Medúza katapulthala
Hal extra tölténnyel
A cápahadsereg egyik katonájának a kalapácshala
Ed csavarkulcsa

Kód:  LO70614
Termékszám:  5702015592352
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10