Oldal frissítése

LEGO Juniors 10685 Fire Suitcase

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Juniors 10685 Fire Suitcase

Tűz bőrönd kiadás LEGO Juniors szeme világít minden fiú. Ha tűz üt ki valahol, ez a táska könnyen zlikviduješ! Egy tűzoltó leülni egy helikopter és egy második hírvivő egy motorkerékpár. Aztán együtt eloltani a tüzet veszélyes, és visszatér a tűzoltóság, ahol várni a további lépéseket. A készlet tartalmaz két minifiguránk tűzoltók, és tartalmaz egy egyszerű útmutatót.


Az első lépések a Lego

Juniors LEGO készlet tervezték óvodai és építők a tökéletes átmenet rátaposott a klasszikus LEGO tégla. Sajátosságai támogatják a gyors indítást épület és lehetővé gyerekeknek, hogy megtapasztalják a kívánt sikert az épület saját projekteket. Kézikönyvek szabott úgy, hogy könnyű megérteni a gyermekek 4-7 év. LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok.

tűz bőrönd

  • tűzoltóállomás
  • helikopter
  • motorkerékpár
  • Két minifiguránk tűzoltók


Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  LO763e
Termékszám:  5702015354332
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15