Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Legnépszerűbb, legjobb mikroTik tartozékok

Úgy gondoljuk, hogy a legjobbat érdemled. Ezen az oldalon a(z) mikroTik tartozékok találhatók, a legnépszerűbb terméktől a legkevésbé népszerű felé rendezve. 82 termék közül válogathatsz. Vásárlóink körében jelenleg a(z) Mikrotik S + RJ10 örvend a legnagyobb népszerűségnek, amely 24 590 Ft-ért lehet a Tiéd. Amennyiben Téged a vásárlói visszajelzések alapján a legjobb mikroTik tartozékok érdekelnek, nézd meg a(z) mikroTik tartozékok vélemények és tesztek alapján kategóriát.
Paraméterek módosítása
82 termék
MIKROTIK RB911G-2HPnD-12S - WiFi Access point
MIKROTIK RB911G-2HPnD-12S
36 190 Ft
Újszerű raktáron
WiFi Access point -
MikroTik QM, quickMOUNT - Szerelőkészlet
MikroTik QM, quickMOUNT
1 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Szerelőkészlet Falra vagy rúdra szerelhető

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05