Oldal frissítése

Leef iAccess IOS

4,9 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Leef iAccess IOS

Telefonjának vagy tabletjének nagyobb memóriára van szüksége? A Leef iAccess iOS-szel a legegyszerűbb módon bővítheti iPhone-ja és iPad-je tárhelyét (Lightning csatlakozón keresztül). Síelő, biciklista vagy hegymászó? A kompakt kis eszközt az aktív életvitelhez tervezték, hogy eszköze memóriáját bárhol, bármikor bővíteni tudja – csak helyezze be a memóriakártyát! A micro SDXC kártyákat 128 GB-ig támogatja, úgyhogy rengeteg extra tárhelye lesz.

Legfőbb jellemzők

  • Gyors és egyszerű memóriabővítés bármilyen iOS eszközhöz
  • Kompakt forma a könnyű tárolásért és hordozhatóságért
  • Univerzális Lightning csatlakozó
  • Akár 128 GB micro SDXC kártya kapacitás

Az iOS eszközök partnere

A Leef iAccess tökéletes megoldás bármilyen helyzetben, amellyel utazásai során találkozhat. Túl sok mindent kéne megörökíteni, de nincs ideje kinyitni a laptopját? Nem gond. Emellett természetesen akármikor hozzáfér a micro SD kártyán tárolt adataihoz. Élvezze a teljes zenei könyvtárát vagy kedvenc filmjeit anélkül, hogy akár egy MB-nyi helyet fel kéne szabadítania iOS eszközén. Esetleg lelkes drón kamera tulajdonos, aki épp meg szeretné nézni a helyszínen, hogy milyen felvételeket készített? A Leef iAccess tökéletes megoldás.

 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 2,1 cm
Magasság 4,05 cm
Mélység 1,66 cm
Tömeg 6 g

Típus és csatlakozás

Érzékelőfelület USB-C (OTG)

Memóriakártya támogatás

Memóriakártya típusa micro SD

Slotok száma

Slotok száma 1 ×
Kód:  JU320l6d
Termékszám:  LIACMWK000E1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05