Oldal frissítése

Leef BRIDGE 3.0 32GB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Leef BRIDGE 3.0 32GB


Leef Bridge Mobile USB 3.0
 

Leef Bridge 3.0

A Leef Bridge 3.0 az adatátvitel leggyorsabb módját kínálja Android-os okotelefonok, tabletek, Macbook-ok és Windows-os számítógépek között. Nem igényel kábelt, felhő alapú szolgáltatást, Wi-Fi-t, vagy adatkapcsolatot.


Az élmények megőrzésének új módja

Életünk nagy része a mobiltelefonok körül forog, és éppen ez az, amiért a USB Leef Bridge 3.0 innotvatív USB pendrive egyik vége microUSB csatlakozóval, másik vége USB 3.0 csatlakozóval van felszerelve. 

Ennek köszönhetően a hagyományos USB porttal rendelkező eszközök közötti adatátvitel gyors és egyszerű lesz. A Leef Bridge pendrive-ot elsősorban Android 4.1-el vagy annál frisebb verzióval futó eszközökhöz tervezték, amelyek támogatják az USB OTG rendszert.

Novým způsob uchování zážitků
 

Nincs kábel vagy Wi-Fi
 

Nincs szükség kábelre vagy WiFi-re

 A lehetőségek tárháza végtelen - ossz meg fényképeket, tárolj zenét, vagy filmezz amikor és akivel csak akarsz. A Leef Bridge 3.0-nak nincs szüksége kábelre, WiFi-re, vagy kiegészítő áramforrásra. A fájlokat korlátok nélkül elérheted és kezelheted - vezetékes kapcsolat nélkül.


A mosást is kibírja

A Leef termékek víz-, ütés- és porállók, hogy a pendrive memóriája teljesen védve legyen. A legtöbb USB pendrive memóriája meglehetősen korlátozott, azonban a Leef a lehető legnagyobb memóriát kínálja. Ennek eredménye, hogy élményeidet gyorsabb és megbízhatóbb módon tárolhatod. Ráadásul, nem kell többé leellenőrizned a zsebeid mosás előtt.

Ellenáll a mosógépek
 

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 32 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Működés és funkció

Funkciók OTG

Szín

Szín Fekete

Méret & súly

Szélesség 21,7 mm
Magasság 8 mm
Hosszúság 38,6 mm
Kód:  JU320l5d
Termékszám:  LB300KK032E6

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20