Oldal frissítése

LEDMED LED kapszula 300 G9 meleg 4db

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEDMED LED kapszula 300 G9 meleg 4db

Meleg LED izzó egyaránt alkalmasak otthoni és irodai használatra. Mivel azt sugallja, maga a beceneve "meleg" egy készülék, amely világos színű teremt kellemes komfortérzetet. Ezért jobban megfelel a nappali, vagy egyéb helyeken, ahol a kényelem a legfontosabb szempont. Szintén érdemes megemlíteni az értéke sugárzási szög, amely eléri az 300 °. Ez azt jelenti, hogy az izzó világít szinte észrevétlenül az egész szobában.

A fő előnyök

  • Alacsony fogyasztás
  • hosszú élettartam
  • Széles sugárzási szög
  • Ellenáll a gyakori be- és kikapcsolása
  • Közvetlenül azután, hogy kapcsolja be a lámpákat teljes fényerő
  • Csomagolás 4 db
  • Méretek: 48 x 18 mm

Miért LED?

LED-es izzók népszerűségnek vásárlók körében napról napra. A fő okok tulajdonságokkal rendelkezik ez a technológia, amely a szoros versenytárs egy teljesen elérhetetlen. Beszélünk, például, az alacsony energiafogyasztás, a hosszú élettartam, ellenáll a gyakori váltás be / ki, és még sokan mások. Az ilyen képzeletbeli jegesedés, hogy amikor bekapcsolja nem kell várni a villanykörte felmelegszik az üzemi hőmérsékletet. Közvetlenül azután, hogy lenyomja a kapcsoló világít teljes fényerővel.

Paraméterek

Csomag

Darabszám a csomagban 4 db

Feszültség és energiafogyasztás

Bemeneti feszültség 230 V

Típus és forma

Izzó típusa LED
Forma Kapszula
Kód:  LMD305aset

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20