Oldal frissítése

LEDMED COB LED 3W Hideg

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEDMED COB LED 3W Hideg

Hideg LED izzó célja mind az otthoni és vállalati felhasználásra. Hideg azt jelenti, hogy sugárzik "cool" fehér fény, amely úgy működik, pszichológiailag biztató benyomást. Ezért illeszkedik a különböző hivatalok, illetve ott, ahol a koncentráció kívánatos szempont.

Ezen túlmenően, a lámpa is van a fejlett technológia vagy COB Chip On Board. Magában foglalja az egyes chipek egy kis kerámia felület, ahol a borító egyenletes rétegben foszfor. Ennek eredményeként vele az eljárás számos előnnyel, a megnövekedett élettartam a nagyobb fénykibocsátás a folyamatos bomlása fluxus - nem látja az egyes LED-modulokat.

A fő előnyök

  • hideg izzó
  • hosszú élettartam
  • Magas fényerő
  • Egyenletesen oszlik flux

méretek:
50 x 56 mm

Paraméterek

Csomag

Darabszám a csomagban 1 db

Típus és forma

Izzó típusa LED
Forma Spot

Méret

Átmérő 50 mm
Hossz 56 mm
Kód:  LMD230b
Termékszám:  LM65208004

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20