Oldal frissítése

Ledlenser MH2

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ledlenser MH2

Akármelyik túrázó tudja – a fejlámpa talán a leghasználhatóbb eszköz arra, hogy előtted mindig megfelelő fényviszonyok legyenek. Sokféleképpen használható: világíthatsz vele barlangokba, ahova a turistaút vezetett vagy ha nem tudod, amikor elindulsz, visszaérsz-e még szürkület előtt. A fejlámpa sok esetben jobb használatot tesz, mint egy hagyományos zseblámpa.

Fejlámpát az áramforrás milyensége alapján célszerű keresni. Az akkumulátoros típus rendszeres használathoz megfelelő, az elemmel működő viszont inkább alkalmi használat esetén hasznosabb. A(z) Ledlenser MH2 AAA elemmel működik.

A(z) Ledlenser MH2 fejlámpa világítási paraméterei

A fényáram a hétköznapi értelemben vett világítási teljesítményt mutatja meg. Ez a(z) Ledlenser fejlámpa 100 lm fényárammal jellemezhető, ami nagyjából egy 15 wattos wolfram szálas izzónak felel meg. A fény ennek megfelelően akár 100 mm távolságból is látható. A(z) Ledlenser MH2 ezt a teljesítményt 1 db LED dióda segítségével éri el.

A(z) Ledlenser MH2 fejlámpa főbb jellemzői

  • Energiaforrás típusa: AAA
  • Maximális világítási távolság: 100 mm
  • A fénysugár megváltoztatható úgy, hogy csak magad elé, de akár távolabb is világíthass
Kód:  SPTled08
Termékszám:  501503

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15