Oldal frissítése

Ledlenser H8R

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ledlenser H8R

Előfordult már, hogy azért nem tudott valamit megjavítani az éj leple alatt, mert senki sem akadt, aki tartotta volna Önnek a zseblámpát? Próbálja ki a Ledlenser H8R fejlámpát. Egy praktikus, fejen viselhető lámpáról van szó, mely révén mindkét keze szabadon marad a javításhoz. Ráadásul az eszköz figyelemre méltó teljesítmény/méret aránnyal rendelkezik. Az Advanced Focus rendszernek köszönhetően a fejlámpa 600 lm fényárammal és 150 m hatótávolsággal büszkélkedik. További vitathatatlan előny a dönthető lámpafej, amelynek köszönhetően a fénysugár 90 fokban állítható. A fejlámpa fröccsenő víznek és ütésnek ellenálló kialakítással bír, amelyet leginkább horgászok, sportolók és a természetjárók fognak értékelni. Azonban szerelők és ezermesterek is hasznát vehetik az eszköznek.

Ledlenser H8R - legfontosabb jellemzők

  • Újratölthető elem
  • Dönthető lámpafej
  • Fröccsenő víznek és ütésnek ellenálló kialakítás
  • Aranyozott érintkezők
  • Kiváló teljesítmény/akkumulátor méret arány

Advanced Focus rendszer

A LEDLENSER fejlámpa az egyedüli a világon, mely a fénytörés elvére épül. A hagyományos lámpák mindössze visszatükrözik a lámpafejben elhelyezett reflexiós felületről a fényt. Az Advanced Focus rendszer lencse és reflektor találkozásával jött létre. Mindez a lencsés reflektor megalkotásához vezetett, amely a fénysugár fokozatmentes élesítését teszi lehetővé széles homogén körből koncentrált fénysugárra, illetve fordítva. Ezen élesítés a lámpafej egyszerű, előre irányuló (=élesítés) vagy hátra irányuló (=elmosódás) elmozdításával tehető meg.

7 év garnacia az aranyozott érintkezőknek köszönhetően

A fényforrások meghibásodása 70%-ban korrózióra vezethető vissza, amelyet az elem sav-, illetve gáztartalma idéz elő. A Ledlenser elemek ezért aranyozott érintkezőket kaptak, és ezen költséges intézkedésnek köszönhetően a Ledlenser fejlámpa élettartama akár több évtized is lehet. Az arany kitűnő elektromos vezető-, és rendkívüli ellenálló képességgel rendelkezik. Korrózióálló és vegyi ellenálló képessége is kimagasló. Az elem általt szolgáltatott energia az érintkezők áthevülése nélkül továbbítódik a LED diódákba. Az aranyozott érintkezők révén a Ledlenser fejlámpa elektronikája több évtizeden át zökkenőmentesen funkcionál. 

Tömeg:
158 g

Paraméterek

Típus

Típus Fejlámpa

Tulajdonságok

Maximális világítótávolság 120 m
LED-ek száma 1 ×

Tápellátás

Áramellátás Újratölthető elem
Max. akkumulátor élettartam 120 óra
Akkumulátorok száma 1 ×
Elem típusa Akkumulátor

Vízállóság

Védettségi fokozat IPx4

Különleges képességek

Speciális funkciók USB töltés, Vízálló

Szín

Szín Fekete, Piros

Méret

Tömeg 158 g
Kód:  SPTbd0358
Termékszám:  4058205005623

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20