Oldal frissítése

Ledger Nano S Bitcoin Wallet

4,7 113 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ledger Nano S Bitcoin Wallet

Töprengett már rajta, hogyan védhetné meg hatékonyan bitcoinjait? Megoldást keres biztonságos tárolásukhoz? A Ledger Nano S titkosított széf fejlett biztonsági funkciókkal védi Bitcoin, Ethereum vagy Altcoins? digitális valutáját, és garantálja a digitális tranzakciók biztonságát. USB csatlakozóval bármilyen számítógéphez könnyedén csatlakoztathatja. Az OLED kijelzőnek és a készülék oldalán található, a tranzakciók megerősítésére szolgáló gombnak köszönhetően minden tranzakció maximálisan biztonságos lesz.

 

A Ledger Nano S főbb jellemzői

  • Több pénznemet támogat - Bitcoin, Litecoin, Athereum, Altcoins
  • Beépített kijelző - a tranzakciókat a kijelzőn ellenőrizheti, és gombnyomással erősítheti meg a végrehajtásukat
  • Biztonságos - a bizalmas adatok fokozottan védettek, és PIN-kóddal blokkoltak
  • Kísérő alkalmazások - használja a kényelmes kiegészítő alkalmazásokat, vagy hozzon létre újakat
  • FIDO Certified U2F - FIDO Universal Second Factor szabvány támogatás
  • Biztonsági mentés és visszaállítás - számláiról biztonsági másolatot készít, amelyek bármilyen Ledger eszközön könnyedén visszaállíthatók

Több pénznem egyszerű kezelése

A Ledger Nano S kísérő alkalmazásaival nemcsak a Bitcoin, hanem más valuták is kezelhetők. Ugyanazon az eszközön minden támogatott pénznemben fogadhat utalásokat és ellenőrizheti számláit. A széf FIDO Universal Second Factor szabvánnyal rendelkezik, vagyis rendkívül egyszerű a kompatibilis online szolgáltatások, például a Gmail, Dashlane, Dropbox vagy GitHub hitelesítése.

 

Magas védelem számlájához

Ha Ön is használ valamilyen virtuális pénznemet, bizonyára az Ön számára is a biztonság az egyik legfontosabb dolog. A Ledger Nano S garantálja, hogy bizalmas információi, pénzügyei vagy hozzáférési kulcsai sosem lesznek hozzáférhetők más számára. Mindezek a hardveren belül elszigetelten vannak tárolva. A legmodernebb biztonsági megoldások és a PIN kódos blokkolás garantálja a biztonságukat.


Kettős szerkezet

A Ledger Nano S kettős szerkezetű chippel működik (ST31 - SMT32, CC EAL5 + tanúsítvány szint). A firmware sértetlenségét titkosított tanúsítvány garantálja. A konfiguráció inicializálása vagy helyreállítása biztonságos környezetben történik, az adatok sosem kerülnek ki harmadik félhez.

 


A csomag tartalma

  • Ledger Nano S
  • USB kábel
  • Felhasználói kézikönyv
  • Helyreállítási útmutató
  • Tartozékok
 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete, Ezüst

Méret & súly

Szélesség 98 mm
Magasság 18 mm
Hosszúság 9 mm
Tömeg 16,2 g
Kód:  TREZBIT6
Termékszám:  LEDGER
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20