Oldal frissítése

Led Lenser L6

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Led Lenser L6

L6 a nagyobb testvére L5. Összehasonlítva alacsonyabb modell utolsó fény sokkal hosszabb időt (8 óra) és a távolság akár 200 méter. De továbbra is könnyű és is ellenáll fröccsenő víz, a túl meleg vagy szélsőségesen hideg. Kiváló minőségű polikarbonát test recézett felülettel a biztos fogást, még akár kesztyűben és zavarmentes nyomógomb lezárás könnyű irányíthatóság.

legfontosabb jellemzői

  • Modern lámpa minden előnyével a LED technológia
  • Jó megvilágítás rövid és hosszabb távolságot (AFS)
  • Utánvilágítás akár 200 méter, és legfeljebb 8 órán át
  • Cseppálló
  • Powered by kereskedelemben kapható AA elem (2 db)

A közeli és távoli

Torch szabadalmaztatott Advanced Focus (AFS). Hála a zseblámpa hatékonyan lehet használni a rövidebb és hosszabb távolságok. Bocsát ki, homogén fényminta veszteség nélkül intenzitással. Ez azt jelenti, hogy süt egyformán a térképen, és a távolba.

Műszaki adatok:

Fényáram:
105 lm

Égési idő:
8 óra

Fény tartomány:
200 m-ig

elemek:
2 x AA

Időtartam:
160 mm

súly:
144 g

Kód:  SPT6377
Termékszám:  4029113700900

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15