Oldal frissítése

Led Lenser H3

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Led Lenser H3

Čelovka fürdött minden előtted, miközben keze szabadon maradjon, több kívánatos aktivitást mutat, mint tartja a fényt. Ez természetesen vonatkozik a sportolók, külső bhakták és a nyaraló emésztési időn kívül villamosított civilizáció. Ebben Čeľovce elrejti LED teljesítmény alkonypír a távolság 30-50 m, és mégis nagyon kompakt és könnyű.

Fény van szerelve a legjobb technológia az aranyozott érintkezők és zárt a vízzel szemben fröccsenő. A fény intenzitása fokozatmentesen állítható a tartományban kb. 10% és 100%, és döntse meg a reflektor meghatározására, hogy hol és mennyi fényt amire szüksége van.

legfontosabb jellemzői

  • Rendkívül hosszú élettartam
  • Ellenállás splash
  • Folyamatos állítható fényerősség
  • Nagy köszönhetően kényelmes egyensúly
  • Elektrolitikusan érintkező
  • Billenő fej fényszórók 0-90 °

További információk:

elemek:
3x AAA 1,5V

Égési idő:
62 óra

súly:
114 g

Kód:  SPT910
Termékszám:  4029113749305

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15