Oldal frissítése

Led Lenser H14.2

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Led Lenser H14.2

Az új vezetője fáklyát Led Lenser H14 változata.2. egy tartozékot a testvér osztály könnyebb H7.2 volt, ami a mai napig a legkelendőbb modell ebben az osztályban. A modell H14.2 volt finomabb részleteket a követelményeknek a felhasználók a korábbi verziók. Torch megtartja mind az erősségei, ami tökéletes, és nyert egy gyakorlati funkciót.  

Nově má dva spínače pro jednodušší ovládání programovatelných světelných funkcí. Switch vezérlés reflektor programozott funkciókat - Boost, Power, Eco, Strobe. A forgókapcsoló az elemtartó, akkor gyenge a világítás, és a program világítás ciklust. 

Ez az új fényszóró, mérete miatt, lélegzetelállító teljesítményt.Megvilágítja a környéket, amíg 260 méterre a nagyon erős LED-chip. További funkciók víz elleni védelmére (X4), ergonomikusan kialakított doboz elemek magas minőségű poliuretán bevonattal a kényelmesebb illeszkedést és speciálisan fej, amely lehetővé teszi fokozatmentes összpontosítva.

Inovací prošla také reflektorová čočka. Ez jelentősen meghosszabbítja a fényt és a teljes fókusz hozzáad egy második kúp körül éles, amely lehetővé teszi a kiváló láthatóságot az oldalán.

Ez egy nagyon könnyű és kompakt, ami ideálissá mint egy ideális eszköz a turisták, mint a tökéletes kiegészítő, amely nem vész el a különböző ünnepek, de nem otthon. Hasznosítás biztosan megtalálja. Kezelés ez nagyon egyszerű, és fel van szerelve egy lock gomb véletlen aktiválás. Természetesen azt is értékelik döntve a fejét 90 fokkal, szabályozza a fény intenzitása és a rendszer jelzi az alacsony töltöttségi állapotát.

Tökéletes változékonyság is azt bizonyítja, a lehetőséget, hogy húzza ki az elülső szalag vagy reflektorfénybe, és ragyog, a hosszabbító kábelt a nehezen megközelíthető, vagy húzza ki az akkumulátort a kazettát, ami aztán lehet viselni a biztonsági öv, a kabát, vagy hátizsák.

Műszaki adatok:
1 x High End LED
Teljesítmény: 4 x AA alkáli elem
Az akkumulátor élettartama: max. 60 óra
fényesség: max 350 lm
szín: fekete
Súly: 340 g

Kód:  SPT748

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15