Oldal frissítése

LED lámpa akkumulátorral

4,2 46 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LED lámpa akkumulátorral

Ezt a LED-es asztali lámpát modern ívektől jellegzetes gyönyörű designnal tervezték. A 14 db LED ideálisan bevilágítja a munkaterületet vagy az olvasósarkot. Más lámpáktól összetéveszthetetlen formája és rugalmassága különbözteti meg, hála a kiváló minőségű hajlékony szilikon szárnak, mellyel olyan szögben billentheted a lámpát, amelyre épp szükséged van.

Épp gyengébb intenzitású világításhoz van hangulatod, vagy épp több fényre van szükséged a munkaasztalodon? Egyszerűen állítsd át a lámpát a három különböző intenzitás egyikére. Ehhez csak a be- / kikapcsoló érzékelőt kell megérintened. 

A lámpa tartozéka egy újratölthető akkumulátor, melynek élettartama akár 100 óra is lehet egy feltöltéssel. A csomag egy jack <->  USB kábelt is tartalmaz, hogy a LED lámpát újratölthessük laptophoz vagy számítógéphez csatlakoztatva. A működéshez ezért nincs szükség konnektorra, így útközben is használhatod. A széles, csúszásgátlós talp biztosítja a szükséges stabilitást az asztalon. 


Műszaki adatok:

Jellemzők:
Szép, fehér design
Modern és rendkívül funkcionális forma
Flexibilis szár kiváló minőségű szilikonból
Széles talpazat csúszásmentes lábakkal

Világítás:
14 energiatakarékos LED izzó
3 intenzitású világítás
Be- / kikapcsoló és érintésvezérelt fényerő-szabályozó

Paraméterek

Energiacímke

Élettartam 100 óra

Típus és rendeltetés

Lámpa típusa Asztali

Fényforrás

Fényforrás Integrált LED
Foglalat Integrált fényforrás
Kód:  SB801q32b
Termékszám:  LEDlamp1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10